Hopp til hovedinnhold

Ribba - grad for grad

24.12.2016 · Tillatt for alle · 7 t 3 min
Ribbespesialist Øyvind Hjelle langtidssteker juleribba i syv timer, grad for grad, minutt for minutt.

Se også

  • Kan du se TV i HDR?

    Spill av programmet og se om ditt TV-oppsett støtter HDR eller ikke. Hvis det gjør det, vil du automatisk se NRKs innhold med høyere bildekvalitet hvis det er tilgjengelig. Hvis du har en ekstern enhet tilkoblet en TV-skjerm, må du forsikre deg om at skjermen også støtter HDR. For å lære mer, skann QR-koden i videoen med et mobilkamera eller gå til nrk.no/HDR.

  • Smilehullet

    Humoristiske perler fra Underholdningsavdelingen.

  • Familiekokkene

    Seks familier konkurrerer om å lage den beste maten. De bruker egne familieoppskrifter, men må også bryne seg på krevende og morsomme utfordringer.

  • Trim for eldre

    Bedre og bedre dag for dag! Bli med!

  • P3morgens Tre nøtter til Askepott

    Nydelige kostymer, overraskende roller og hesteridning i P3morgens egen tolkning av Tre nøtter til Askepott.

  • Ginos italienske familieeventyr

    Gino D'Acampo er tilbake i sitt elskede Italia. Denne gangen er det hans barn, de britiske bambinoene, som får lære om sine italienske røtter.

  • Årsrevyen

    Krigen i Ukraina og en dyrere hverdag for nordmenn flest har preget nyhetsåret 2022. Gjensyn med små og store nyheter. Programleder Jon Gelius.

  • Fjernsynskjøkkenet

    Matprogram med Ingrid Espelid Hovig.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 24. desember 2016 kl. 09:56
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2016
Lengde: 7 t 3 min
Forrige sending: NRK2 · fredag 24. desember 2021 kl. 09:55
Første gang sendt: NRK2 · lørdag 24. desember 2016 kl. 09:55