Hopp til hovedinnhold

Knutsen & Ludvigsen - musikalske komikere fra tunnelen.

06.06.2015 · Tillatt for alle · 1 t 13 min
Ikke tilgjengelig lenger
Denne helgen pågår "Juba Juba-festivalen" i Trondheim, og i morgen skal det være en hyllestkonsert hvor diverse vokalister framfører sanger av Knutsen & Ludvigsen. En av duoens siste store opptredener var på Øyafestivalen i Oslo i 2006. Nå skal vi se historien om Knutsen & Ludvigsen, og vi sender også deler av Øya-konserten for første gang på tv. Blant musikerne finner vi Sondre Lerche og Bård Ylvisåker, og opptaket viser at Knutsen & Ludvigsen var i storform. Programleder Andreas Diesen.

Se også

 • Flimra

  1. oktober 1971

 • Boeing, boeing

  En ellevill farse fra den tiden flyene stadig gikk fortere. Med flyvertinnene Ane Dahl Torp, Line Verndal og Hilde Lyrån. Arkitekt Christian Skolmen. Venn på besøk, Ingar Helge Gimle og Kjersti Holmen som Edna Halvorsen!

 • "Dandy"

  Norsk musikkprogram (s-hv). Herman's Hermits på Norgesbesøk. Konsert med det britiske popbandet, på repertoaret står bl.a. "Dandy", "Silhouettes", "Bus Stop" og "No Milk Today". Med: Barry Whitwam, Karl Green, Derek "Lek" Leckenby, Keith Hopwood og Peter Noone. Regi: Bjørn Scheele.

 • Etter Dagsrevyen

  Norsk underholdningsserie. Konkurranser, sketsjer, artistbesøk, ønskedrømmer og seernes smalfilmer er stikkord for noe av innholdet.

 • Tips for trafikanter

  Et program om bil, trafikk og bilkjøring.

 • Festkonsert for Arve Tellefsen

  I dag fyller hele Norges Arve Tellefsen 80 år. Venner og kolleger hyller ham med en festkonsert i Universitetets Aula i Oslo. Blant de musikalske gjestene, som alle var en overraskelse for Arve, finner vi Frans Helmerson, Håvard Gimse, Sonoko Miriam Welde, Knut Buen, Aksel Rykkvin, Lise Fjeldstad, Live Maria Roggen og Atle Sponberg. Alt presentert i den fineste innpakning man kan tenke seg - hele landets Kringkastingsorkester ledet av Bjarte Engeset. Konferansier er Arild Erikstad.

 • Nomino

  Alle har eit namn og alle stader heiter noko. Men kva er eit namn? Kvifor har me namn? Og kvar kjem de ifrå? Norsk underhaldningsserie.

 • Presidentinnsettelse USA

  Direktesending fra presidentinnsettelsen i 2017.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 23. desember 2017 kl. 14:29
Tilgjengelig til: 31. desember 2017 kl. 15:43
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2010
Lengde: 1 t 13 min
Forrige sending: NRK1 · lørdag 23. desember 2017 kl. 14:30
Første gang sendt: NRK1 · lørdag 6. juni 2015 kl. 19:55