Hopp til hovedinnhold

Skjærtorsdagsfest med D.D.E.

01.04.2021 · Tillatt for alle · 1 t 22 min
For ca. et år siden spilte D.D.E. sine største hits live på NRK for et nylig nedstengt Norge. Et korona-isolert publikum kom med låt-ønsker og skapte stemning fra hver sine stuer. I år er vi fortsatt midt i pandemien og D.D.E. samles igjen for å mimre litt fra det siste året og se på konserten sammen med oss. Bandet har også en liten overraskelse på lur.

Se også

 • DDE 25 år

  DDE, det folkelige bandet med godt fotfeste i både bygd og by, feiret sitt 25-års jubileum med en forrykende jubileumskonsert i Oslo Spektrum.

 • D.D.E - 30-års jubileumskonsert

  Trondheim Spektrum er fylt til randen av publikummere som vil hylle et av Norges mest populære band.

 • Edel vare

  Humor i Norge trill rundt

 • En helt spesiell kveld med Hellbillies

  Et av Norges mest folkekjære liveband kan se tilbake på 20 år som plateutgivende artister. Det ble behørig feiret i et fullsatt Oslo Spektrum. Hellbillies i toppform spilte sine største hits som "Ei Krasfaren Steinbu", "Mørkemann" og "Den Finast Eg Veit". Gjesteartistene Rita Eriksen, Trond Nagell-Dahl og felespilleren Rob Hajacos var med på å gjøre dette til en uforglemmelig kveld.

 • Åge og damene

  Det var stor stemning i Trondheim da Åge & Sambandet inviterte til torgkonsert. Med seg hadde de Sissel Kyrkjebø, Hanne Boel og Marit Larsen.

 • Studio 1

  Våre største artister, deres fineste låter og noen av deres beste historier. Studio 1 byr på intime konsertopplevelser fra Marienlyst.

 • Ole Ivars På dansefot

  I 25 år har "På dansefot" med Erik Forfod bidratt til danseglede på radioen. Dette ble feiret i sommer sammen med Ole Ivars på Storsand Gård Camping utenfor Trondheim.

 • Vassendgutane 25 år

  Silikon i tatti, Granada og Hurragutt – sidan 1996 har allsong og partystemning følgt det originale festcountry-bandet landet rundt!

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 1. april 2021 kl. 21:30
Tilgjengelig til: 31. mars 2024 kl. 22:53
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2021
Lengde: 1 t 22 min
Forrige sending: NRK2 · torsdag 28. mars 2024 kl. 21:50
Første gang sendt: NRK2 · torsdag 1. april 2021 kl. 21:30