Hopp til hovedinnhold

Julaftensgudstjeneste i Holmlia kirke i Oslo

24.12.2018 · Tillatt for alle · 1 t
Julaftensgudstjeneste og "Grenseløs jul" med barn, ungdom og musikere fra den flerkulturelle bydelen Holmlia i Oslo. Medvirkende er kapellan Bendik Vollebæk, diakon Annn-Kathrin Kasbo og kirkemusiker Hans Olav Baden.

Se også

 • Grieg minutt for minutt

  Opus for opus

 • Eurovisjonens konkurranse for unge musikere

  Direkte fra Usher Hall i Edinburgh går Eurovisjonens konkurranse for unge klassiske musikere av stabelen. Cellisten Birgitta Elisa Oftestad er en av semifinalistene som har kjempet om en plass i finalen. Norske kommentarer ved Arild Erikstad.

 • Eurovision Choir 2019

  Europas mest talentfulle kor samles på én scene, direkte fra Partille Arena i Gøteborg. Eurovision Choir arrangeres for andre gang, hvor 10 kor konkurrerer om å kåres til Europas beste. Norge deltar for første gang, med Volve Vokal fra Bergen.

 • Sølvguttene bak matrosdressene

  I år feirer Sølvguttene 75 år! I denne dokumentaren blir vi bedre kjent både med Sølvguttenes innholdsrike historie, og dirigenten som har overtatt stafettpinnen og fører den musikalske arven videre. Programleder er Margrethe Røed.

 • Hele Norge i Operaen

  NRK skal være tilstede i Operaen fra morgen til kveld. Vi inviterer hele Norge inn bak dørene og ser hva som skjer i dette mangfoldige huset - minutt for minutt - og følger forberedelsene til kveldens operaforestilling. Fra kl 18 inviterer vi ulike gjester til talkshow i foajeen - og oppsummerer historien om Operaen i Bjørvika - og ser på hva som har skjedd de 10 årene siden åpningen. Dagen avsluttes med direkte overføring av verdens mest spilte opera: Verdis "la traviata". Publikum i salen er kun folk som aldri har vært i Operaen før.

 • Olavsfestdagene

 • Kringkastingsorkestret spiller seks musikkstykker

  Musikkprogram

 • Vinterfestspill i Røros Kirke

  Direkte sending fra åpningskonserten av årets Vinterfestspill i Bergstaden i Røros kirke. Et variert og vakkert program med en rekke av våre fremste norske musikere og sangere, musikere fra Berlin-Filharmonien og Det Norske Solistkor under ledelse av Grete Pedersen. Programledere er Erling Dahl Jr. og Arild Erikstad.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 24. desember 2018 kl. 16:00
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2018
Lengde: 1 t
Forrige sending: NRK1 · mandag 24. desember 2018 kl. 16:00
Første gang sendt: NRK1 · mandag 24. desember 2018 kl. 16:00