Hopp til hovedinnhold

Fotball-VM i Brasil

28.05.2014 · Tillatt for alle · 29 min
No. dokumentar. Forventningene er enorme både i og utenfor Brasil nå like før VM. Med sine fem VM-titler er Brasil "fotballens supermakt", men til tross for sin enorme suksess har Brasil aldri vunnet et VM på hjemmebane. Håpet om at det skal skje i 2014, er til å ta og føle på blant millioner av fotball-frelste. Samtidig er mange kritiske fordi prisen for arrangementet er skyhøy i et land med mye fattigdom. Det er derfor ventet omfattende demonstrasjoner, og myndighetene vil sette inn store sikkerhetsstyrker for å hindre uro.

Se også

 • Guten i buret

  Erik Thorstvedt bur i London og lever godt som keeper i Tottenham. Men den norske landslagsmålmannen veit og at det ikkje er langt mellom suksess og fiasko i fotball. Ved John Skien.

 • Karanba!

  Norsk dokumentarserie. I Rios slumområder driver nordmannen Tommy Nilsen fotballaget Karanba. Han vil hjelpe unge gutter til en fremtid uten vold og narkotika.

 • Leos reise

  1. episode

 • Folkesporten som forsvann

  Mange hoppbakkar i Norge ligg som attgrodde monument frå ei gløymd stordomstid. Og utan hoppbakkar forsvinn også skihopparane. Men på Hafslo i Sogn og Fjordane held brødrene Lomheim hoppsporten i live med hundrevis av dugnadstimar, i håp om ein gong å sjå nye rekruttar sleppa seg frå bommen.

 • Dette er ditt løp

  Portrettprogram om Grete Waitz. Fra barndom til sportshøydepunkter.

 • Billedbrev

  Billedbrev - VM i Brasil

 • OL på Lillehammer

  Sportssendinger fra olympiske leker

 • Nils Arne Eggen - svart på hvitt

  Han er tidenes klubbtrener i norsk fotball. Han er elsket, og slett ikke elsket. Han mener mye om det meste. Her er han, helt på tampen av sin utrolige karriere - kvelden før kvelden. Intervjuer er Bjørn Stuevold.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 28. mai 2014 kl. 22:37
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2014
Lengde: 29 min
Originaltittel: Fotball-VM i Brasil