Hopp til hovedinnhold

Jesus lever på Karmøy

10.10.2018 · Tillatt for alle · 29 min
Svein Helge, 23, vil redde den gamle bedehuskulturen. Sammen med venner arrangerer han gammeldags basar for å få penger til å restaurere et gammelt bedehus på Karmøy. Norsk dokumentar.

Se også

 • Nils & Ronny

  Nils & Ronny er på innsiden og i kjent stil blir det både alvor, smil og hjertevarme når de kommer tett på mennesker i hele verden.

 • Skakkjørt

  Finnes det fortsatt håp etter 70, eller er livet kjørt? Stig Andersen prøver å kjøre fra alderdommen med Åse Kleveland, Carl I. Hagen, Yngve Hågensen, Sissel Gran, Thomas Thiis-Evensen og Erling Neby.

 • Helt frivillig

  Har rikdommen gjort oss nordmenn late og selvopptatte? Heldigvis ikke. Over hele Norge står alltid noen klare til å hjelpe andre. Helt frivillig.

 • Sandra - første år på tinget

  Den unge politikeren Sandra Borch fra Troms gjorde et brakvalg og kom overraskende inn på Stortinget i 2017. Med tydelige forventninger fra velgerne, flytter hun til Oslo. Klarer hun å være en sterk og tydelig stemme fra utkanten?

 • Svarteperspelet

  Kva skjer i eit lokalsamfunn når innbyggarane får vite at dei skal få eit asylmottak for utagerande asylsøkarar i nabolaget? Folk i Øyer fekk i sommar vite at det skulle etablerast eit asylmottak med 15 bebuarar og over 50 tilsette i bygda. No er planen skrinlagt, og asylsøkarane bur i vanlege omsorgsbustader fleire stader i landet. Nokre kom til eit nabolag i Greåker i Østfold. Dette er historia om spelet rundt flyktningane dei fleste meiner vi skal gi asyl, men som ingen vil ha i sitt nabolag.

 • Opprørsskolen

  Forsøksgymnaset er Norgeshistoriens mest spennende skoleeksperiment, en videregående skole styrt av elever og lærere i fellesskap.

 • Nasjonal Nerdekveld

  NRKbeta gir deg råd og tips innen teknologi og programmering. Oppsett av trådløsruter, smarte hjem, og om en 3D-printer egentlig er en nyttig.

 • Gratis penger til alle

  Ned. dokumentar. Ny teknologi gir store endringer i arbeidsmarkedet verden over. Behovet for arbeidskraft minsker, befolkningen øker og det er usikkert om det i framtiden vil være nok jobber for alle. Hvordan kan man sikre fungerende samfunn der elementære rettigheter som mat og husly er dekket når arbeid ikke er sikret? Rundt om i verden eksperimenteres det med alternativer som kan gi sosial trygghet når jobben forsvinner. (Backlight: Money for Free)

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 10. oktober 2018 kl. 21:23
Tilgjengelig til: 31. august 2021 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2018
Lengde: 29 min
Originaltittel: Jesus lever på Karmøy
Forrige sending: NRK2 · torsdag 17. desember 2020 kl. 18:20
Første gang sendt: NRK1 · onsdag 10. oktober 2018 kl. 21:50