Hopp til hovedinnhold

Skam deg, Emma

14.06.2016 · Tillatt for alle · 38 min
Emma våknet opp til et mareritt. Private nakenbilder ble spredt på nett. I tre år har hun levd med trusler og sjikane. Nå tar hun tilbake kontrollen.

Se også

 • Ranias flukt

  Norsk dokumentar. Den 20 år gamle kvinnen Rania risikerer alt når hun flykter fra krigen i Syria med et par klesskift, et lite kamera og favorittserien Game of Thrones på DVD. Vi følger henne svært tett der hun prøver å få asyl akkurat idet Europa stenger grensene for å stoppe flyktningstrømmen.

 • Utsatte menn

  Norsk dokumentar. Fire menn med et oppdrag - de vil fortelle oss sine tyngste hemmeligheter: Som barn og unge gutter ble de offer for overgrep fra mennesker de stolte på. Nå legger de fire ut på en MC-turne fra Lindesnes til Nordkapp. Men idet reisen går mot slutten, blir en av dem innhentet av fortiden.

 • Mann. Utsatt.

  Gutter og menn utsatt for seksuelt misbruk opplever store tabuer. Overgrepsutsatte menn og en dømt overgriper kaster lys over noen av de mørkeste hemmelighetene de bærer på.

 • Viten

  En historie fra Schrödingers katt.

 • Messias

  Norsk dokumentarserie. Fotograf Jonas Bendiksen reiser verden rundt for å møte mennesker som mener de er Guds sønn.

 • Sult - hvordan overleve Ramadan

  Én måned med fristelser og prøvelser, sult og fråtseri. 16-åringene Aliya og Ayah har gjennomført ramadan. Ganske tøft, og faktisk skikkelig gøy.

 • Norsk på 33 dager

  På 33 dager skal fem syriske flyktninger lære alt om å være norsk. I løpet av en drøy måned skal de leve et helt livsløp som nordmenn, fra barnebursdag til gamlehjem. Det minner mest om et realityshow, men er et grep ment å hjelpe flyktninger med å finne sin plass i samfunnet.

 • P3 tar saken - Netthat

  Norsk dokumentar fra 2016. Leo Ajkic møter personer som har vært utsatt for ulike typer hat på nett. Han prøver å finne ut hvorfor noen blir hata på nett, og hvordan det er å stå midt oppi det.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 11. september 2023 kl. 22:45
Tilgjengelig til: 13. oktober 2023 kl. 03:09
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2016
Lengde: 38 min
Originaltittel: Skam dig, Emma
Forrige sending: NRK3 · onsdag 13. september 2023 kl. 02:30
Første gang sendt: NRK3 · tirsdag 14. juni 2016 kl. 20:45