Hopp til hovedinnhold

Fra barn til borger

16.08.2016 · Tillatt for alle · 44 min
No. dokumentar. Hva skjer når seksåringene møter skolehverdagen? Tar alvoret plassen til lek og moro, blir dagen kjedelig og litt skremmende eller blir skolen et sted hvor kreativitet og nysgjerrighet preger barnas nye verden? Klasserommet er ofte et hemmelig rom, men Max og Sofia og klassen de går i åpnet døra for Janne Lindgren og hennes kamera gjennom hele det første skoleåret. Hun viser oss barnas følelser og reaksjoner på det som skjer. Lavmælt og til ettertanke for oss som blir med inn i klassen.

Se også

 • Valgfri

  Live Nelvik og Atle Bjurstrøm oppsummerer ukens valgkamp. I studio får de besøk av to partiledere. Klarer de å komme i fredagsstemning og bli enige om noe etter en uke med tøffe politiske debatter?

 • Linn & Ronnys tacoshow

  Et overraskelsesprogram der programlederne Linn Skåber og Ronny Brede Aase rykker inn i et tilfeldig hjem fredag kveld og lager TV-show. Det blir overraskende gjester, musikk og underholdning fra nordmenns stuer til nordmenns stuer.

 • Faten tar valget

  Faten (22) jakter det politiske partiet som kan representere hennes verdier best. Nå skal hun sette seg inn i den norske politikken så hun slipper å stemme blankt under årets stortingsvalg.

 • P3 tar saken - Netthat

  Norsk dokumentar fra 2016. Leo Ajkic møter personer som har vært utsatt for ulike typer hat på nett. Han prøver å finne ut hvorfor noen blir hata på nett, og hvordan det er å stå midt oppi det.

 • Verdens beste pappa

  Norsk livsstilserie. Hva skal til for å bli verdens beste pappa for sine egne barn? Programleder Lars Karelius Noer har fått med seg seks norske fedre, og sammen leter de etter svarene.

 • Lørdagsrådet - live fra Rockefeller

  Lørdagsrådet improviserer løsninger live fra Rockefeller! Siri Kristiansen har i dette programmet med seg rådgiverne Torbjørn Røe Isaksen, Ida Fladen, Stian Staysman samt improvisatører fra Det Andre Teateret. Sammen gir de deg råd og løsninger på ulike problemstillinger. 

 • Verdens Rikeste Land - i praksis!

  Niklas og Tuva fra P3 reiser rundt på ulike arbeidsplasser for å finne ut hvordan Norge driftes i valgåret 2017.

 • P3dokumentar

  Ung, norsk virkelighet.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 16. august 2016 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 19. august 2019 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2016
Lengde: 44 min
Originaltittel: Fra barn til borger
Forrige sending: NRK2 · tirsdag 20. august 2019 kl. 02:03
Første gang sendt: NRK1 · tirsdag 23. august 2016 kl. 22:30