Hopp til hovedinnhold

Red Penguins - hockey og mafia

09.12.2020 · Aldersgrense 12 år · 1 t 19 min
Sovjet faller. Amerikanske kapitalister ser gull i de røde hockeyheltene. Men tidene er lovløse, kulturkollisjon uunngåelig og kaoset snart komplett.

Se også

 • Aserbajdsjans kaviardiplomati

  ESC, Lady Gaga, fotball og friidrett – Aserbajdsjan blender omverdenen med show og sportsvasking. Men den som utfordrer regimet, lever farlig.

 • Blue Code of Silence

  En ambisiøs politimann i NYPD havnet på skråplanet under dekke av politiskiltet. Så varslet han mot sine egne og ble hatet av alle. Norsk dokumentar.

 • Fotballhackeren

  Mange skjelver i shortsene når FIFA, Cristiano Ronaldo og Manchester Citys hemmeligheter blir avslørt. Hvem står bak, og hva er hensikten?

 • Libya – Gaddafis blodige arv

  Revolusjonen og drapet på diktatoren Gaddafi ble starten på et tiår med uro og borgerkriger. I dag er Libya et fragmentert land. Hvordan ble det slik?

 • Osama bin Laden

  Frå milliardær-son og velgjerdsarbeidar til terrorist-meisterhjerne – kven var Osama bin Laden?

 • President

  Zimbabwe står ved et veiskille. Presidentvalget er den ultimate prøven for både styresmaktene og opposisjonen etter avsettelsen av Mugabe.

 • Djevelens advokat

  Saddam Hussein, Slobodan Milošević og Ronnie Biggs skal ha vært blant klientene hans. Men hvor mye er sant av alt Giovanni di Stefano forteller?

 • Narkokrigen i Mexico

  Narkokartellene holder Mexico i et jerngrep. I verdens største narkotikaindustri brukes brutale metoder i jakten på makt og penger. Hver dag drepes 80 mennesker i denne narkokrigen. Det er lenge siden mexicanske myndigheter mistet kontrollen i eget land. Nå prøver de å gjenvinne den.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 9. desember 2020 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 30. september 2023 kl. 06:00
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: 12 år
Produksjonsår: 2020
Lengde: 1 t 19 min
Originaltittel: Red Penguins
Forrige sending: NRK2 · mandag 14. mars 2022 kl. 02:45
Første gang sendt: NRK2 · onsdag 9. desember 2020 kl. 22:20