Hopp til hovedinnhold

Feministeren Margot Wallström

12.09.2019 · Tillatt for alle · 57 min
Ikke tilgjengelig lenger
Nært og medrivende portrett av fryktløse Margot Wallström, kontroversiell utenriksminister med en uttalt feministisk agenda.

Se også

 • Snøhetta på Ground Zero

  21 mai åpner 9/11-museet på Ground Zero i New York. I 2004 fikk det norske arkitektkontoret Snøhetta oppdraget med å tegne og prosjektere et museum på Ground Zero i New York. Prosjektet ble svært kontroversielt og har vært gjennom mange faser og store endringer. I åtte år arbeidet arkitektene i Snøhetta arbeidet med bygget. Dette er historien om prosessen.

 • Opprørsskolen

  Forsøksgymnaset er Norgeshistoriens mest spennende skoleeksperiment, en videregående skole styrt av elever og lærere i fellesskap.

 • The Big Challenge

  Vitenskapsfestival i Trondheim.

 • Kina (2)

  Dokumentarserie

 • Helt frivillig

  Har rikdommen gjort oss nordmenn late og selvopptatte? Heldigvis ikke. Over hele Norge står alltid noen klare til å hjelpe andre. Helt frivillig.

 • 24 timer i Jerusalem

  24 timer i Jerusalem

 • Fedrelandet

  120.000 barn har foreldre som ikke blir enige om hvem som skal betale barnebidrag. Hvert år er det rettssak mot 70 fedre som er konsekvente bidragsnektere. Enkelte velger i stedet å gå i fengsel. Brennpunkt har vært på innsiden hos NAV innkreving i det gamle gruvesamfunnet Bjørnevatn i Finnmark, hvor de ansatte jobber med å kreve inn bidrag for 2,5 milliarder kroner hvert år. Filmen har et skjevt blikk på utviklingen av velferdsstaten, der barn tegner, forteller og moraliserer over foreldregenerasjonens svik - og der de gamle gruvearbeiderne fleiper om hvor sikker arbeidsplass innkrevingssentralen er.

 • Fengslet i Moskva

  I desember 2017 ble tidligere grenseinspektør Frode Berg arrestert i Moskva mistenkt for spionasje. Han risikerer inntil 20 års fengsel. Men hvem rekrutterte den pensjonerte grenseinspektøren, og hvordan har kona og dattera hatt de siden arrestasjonen. Vil norske myndigheter ta på seg noe ansvar for spionsaken ?

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 12. september 2019 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 11. september 2022 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2019
Lengde: 57 min
Originaltittel: The Feminister
Forrige sending: NRK2 · torsdag 19. september 2019 kl. 23:50
Første gang sendt: NRK2 · onsdag 18. september 2019 kl. 22:40