Hopp til hovedinnhold

Draumeland

02.02.2011 · Tillatt for alle · 55 min
Ikke tilgjengelig lenger
Fransk dokumentar. Før Island blei kasta ut i den største økonomiske krisa nokon sinne, starta regjeringa eit megaprosjekt for å bygge den største demninga i Europa. Den skulle sørge for billig og naturvenleg straum til eit aluminiumsverft på austkysten av Island. Plutseleg stod landet i ei djup gjeldskrise og framtida var usikker. Fokus på rein energi har tiltrekt seg forureinande industri og internasjonale selskap.

Se også

 • Fra bølle til bestevenn

  Hundetrener Maren har tatt på seg en større utfordring enn noen gang tidligere. Vil hun klare å lage bestevenner av disse bøllene?

 • Team Bachstad

  Øystein Bache og Rune Gokstad krysser ulike land i middels egnede doninger. Norsk humor-reiseserie.

 • Monsen, Monsen og Mattis

  Lars Monsen drar på ekspedisjoner i spektakulær villmark med broren og en kompis. Sammen jakter de på de aller beste naturopplevelsene.

 • Side om side

  Granli er nabolaget der alt kan skje. Og det gjør det. Norsk humorserie.

 • Med Monsen på villspor

  Lars Monsen skal på villspor igjen, men denne gangen ikke alene. Hvem gjesten er, vet han først når han tar av seg bindet for øynene og turen starter.

 • Canada på tvers

  8252 kilometer. 947 dager. Ekstreme temperaturer og ville dyr. Lars Monsen fikk den perfekte utfordringen i et av klodens mest øde villmarksområder.

 • Et år på tur med Lars Monsen

  Norsk dokumentarserie fra 2007. Lars Monsen har vært på langtur og har tilbrakt et helt år nord for polarsirkelen i Norge, Sverige og Finland.

 • I Karibia med Liz Bonnin

  Over 7000 praktfulle øyer med unike naturskatter. Liz Bonnin utforsker Karibias utrolige dyreliv og landskaper, og møter inspirerende naturvernere.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 29. juni 2012 kl. 20:55
Tilgjengelig til: 31. juli 2013 kl. 16:10
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2010
Lengde: 55 min
Originaltittel: Dreamland
Forrige sending: NRK2 · mandag 8. juli 2013 kl. 01:10
Første gang sendt: NRK2 · onsdag 2. februar 2011 kl. 22:30