Hopp til hovedinnhold

Bekjennelsen

09.11.2021 · Tillatt for alle · 57 min
Presten Leif har en hemmelighet: Han tviler på sin kristne tro og vurderer å konvertere til islam. Han frykter reaksjoner og tar et drastisk valg.

Se også

 • Fetter Helge

  Faren hennar er berømt. Fetteren hans var ukjend. Kven var han eigentleg? Frida Eggum Michaelsens portrett av Helge er ei historie om eit usynleg liv.

 • Predikanten

  Norsk dokumentar. Et møte med den 28 år gamle læstadianer-predikanten Nils Einar Samuelsen fra Lyngen. For første gang har Lyngen-læstadianerne sluppet fjernsynet inn i sin krets. Vi er til stede på forsamlinger og blir kjent med den unge predikanten. Men ikke alle har ønsket NRK velkommen. Mange læstadianere mener fjernsynet er et redskap for djevelen.

 • Nytt liv i Ramadan

  Yousef (29) har konvertert til islam. En beslutning som påvirker hele familien når det er tid for fastemåneden Ramadan, og den travle skuespilleren og småbarnsfaren må håndtere jobb og familie uten mat og drikke.

 • Ingen er perfekt

  De drømmer om karriere, kjæreste, utdannelse og barn. Og de har utviklingshemming.

 • Misjon: Finland

  Heimlengt, språkbarrierar og dagleg avvising – men også sterk tru, optimisme og samhald. Bli med fire unge mormonar ut i den krevjande misjonsmarka.

 • Magnus - en vårdag

  Filmskaper og multikunstner Magnus Lilleberg tar deg med på en intim reise inn i sin hverdag som selvmedisinerende heroinist i hovedstaden.

 • Radiograph of a Family

  – Mor rev i stykker alle bilder av kvinner uten slør. Sårt og tankevekkende om en familie splittet av den iranske revolusjonen.

 • Auditionfella

  Unge kvinner blir lurt til å blotte seg i intime videoer. De drømmer om filmkarriere, men produksjonene de prøvespiller for eksisterer ikke.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 9. november 2021 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 30. november 2023 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2020
Lengde: 57 min
Originaltittel: Bekännelsen
Forrige sending: NRK3 · torsdag 11. november 2021 kl. 21:55
Første gang sendt: NRK2 · tirsdag 9. november 2021 kl. 21:55