Insekter som middag

30.01.2017. Aldersgrense Tillatt for alle. 1 time og 13 minutter.
Spiselige insekter er ifølge FN en ressurs som kan bidra til å bekjempe sult i verden. Kokker og gastronomer framhever den gode smaken, og det er både miljøvennlig og næringsrikt. Forskerne og kokkene på Nordic Food Lab i København har reist rundt i verden for å samle kunnskap om hvordan insekter allerede brukes som mat i mange samfunn. Men vil industrielt produserte insekter smake like godt? Og er mat laget av insekter et symptom på en krise eller løsningen på den?

Se også

  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     

Mer informasjon

  • Kategori: Dokumentar
  • Aldersgrense: A
  • Tilgjengelig fra: 24. januar 2019 kl. 00:42
  • Tilgjengelig til: 23. februar 2019 kl. 01:56
  • Tilgjengelig i: Norge
  • Lengde: 1 time og 13 minutter
  • Originaltittel: Bugs