Kunne ikke spille av fordi JavaScript ikke ble funnet!

Aktiver JavaScript i innstillingene til din nettleser.

Les mer på hjelpesiden.

Insekter som middag Legg til favoritt

Da. dokumentar. Spiselige insekter er ifølge FN en ressurs som kan bidra til å bekjempe sult i verden. Kokker og gastronomer framhever den gode smaken, og det er både miljøvennlig og næringsrikt. Forskerne og kokkene på Nordic Food Lab i København har reist rundt i verden for å samle kunnskap om hvordan insekter allerede brukes som mat i mange samfunn. Men vil industrielt produserte insekter smake like godt? Og er mat laget av insekter et symptom på en krise eller løsningen på den? (Bugs)

Kategori: Dokumentar
Tilgjengelig til:
Tilgjengelig i:
Norge
Første gang sendt:
NRK2 · Mandag 30. januar 2017 kl. 22:50
Siste gang sendt:
NRK2 · Mandag 6. februar 2017 kl. 12:45
Produksjonsår:
2016
Originaltittel:
Bugs
Aldersgrense:
Tillatt for alle
Varighet:
1 time, 13 minutter