Hopp til hovedinnhold

Sannheten om overgangsalderen

21.05.2019 · Tillatt for alle · 50 min
Ikke tilgjengelig lenger
Hva er hetetokter, er hormonterapi farlig, og har menn overgangsalder? Det er på tide å få fakta om overgangsalderen på bordet.

Se også

 • Bosetterne

  Gjennom fem år har NRK fulgt syriske flyktninger i deres nye liv i Norge. Se deres egne fortellinger fra Kristiansand, Stavern, Oslo og Fredrikstad.

 • Helt frivillig

  Har rikdommen gjort oss nordmenn late og selvopptatte? Heldigvis ikke. Over hele Norge står alltid noen klare til å hjelpe andre. Helt frivillig.

 • Den følelsen

  Njål Engesæth fråtser i følelser, for at vi skal forstå mer av oss selv.

 • Grenseløs

  Hvordan opplever unge i verden og Norge klimakrise, ufrihet, skjønnhetspress, homohat, urettferdighet og å måtte flykte for livet? Urix-programlederne Hege Moe Eriksen og Gry Blekastad Almås utforsker og jakter på svar.

 • Livet etter Sana

  Svensk dokumentar fra 2018. Iman Meskini som spilte Sana i SKAM, lurer på om hun skal fortsette som skuespiller - og dermed fortsatt behøve å kjenne seg som den eneste representanten for muslimske jenter i populærkulturen. Hun reiser til New York for å treffe forbilder og få inspirasjon.

 • Fedrelandet

  120.000 barn har foreldre som ikke blir enige om hvem som skal betale barnebidrag. Hvert år er det rettssak mot 70 fedre som er konsekvente bidragsnektere. Enkelte velger i stedet å gå i fengsel. Brennpunkt har vært på innsiden hos NAV innkreving i det gamle gruvesamfunnet Bjørnevatn i Finnmark, hvor de ansatte jobber med å kreve inn bidrag for 2,5 milliarder kroner hvert år. Filmen har et skjevt blikk på utviklingen av velferdsstaten, der barn tegner, forteller og moraliserer over foreldregenerasjonens svik - og der de gamle gruvearbeiderne fleiper om hvor sikker arbeidsplass innkrevingssentralen er.

 • Skakkjørt

  Finnes det fortsatt håp etter 70, eller er livet kjørt? Stig Andersen prøver å kjøre fra alderdommen med Åse Kleveland, Carl I. Hagen, Yngve Hågensen, Sissel Gran, Thomas Thiis-Evensen og Erling Neby.

 • Kroppsspråk

  Hvordan påvirker kroppsspråket ditt hvilket inntrykk andre får av deg? Og hvordan påvirker det hvordan du føler deg?

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 21. mai 2019 kl. 06:00
Tilgjengelig til: 30. oktober 2020 kl. 23:59
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2018
Lengde: 50 min
Originaltittel: The Truth About Menopause
Forrige sending: NRK2 · fredag 1. oktober 2021 kl. 14:30
Første gang sendt: NRK1 · tirsdag 21. mai 2019 kl. 22:00