Hopp til hovedinnhold

Jenter

02.12.1989 · Tillatt for alle · 43 min
Musikalsk møte: Kari Bremnes, Stine Kjelland-Mørdre, Solveig Kringlebotn, Mari Maurstad og Guri Schanke. Ved flyglene: Reidun Askeland og Kari Stokke.

Se også

 • Lørdagsrariete

  Underholdningsprogram. Merkelige historier, underlige fenomener, nye og gamle reportasjer i lett blanding, er noen av ingrediensene i denne programserien. Programledere: Hilde Hummelvoll og Knut Borge.

 • Ordspillopper

  Spørrelek med ulike kjente gjester.

 • Musikkspill

  Underholdningsprogram. Broadway-musikalen regnes av mange blant vår tids mest orginale og inspirerende bidrag til teaterhistorien. Kjente amerikanske opphavspersoner uttaler seg og norske kunstnere framfører utdrag fra deres verk.

 • Kine og Stine

  Et underholdningsprogram for de av oss som fremdeles er litt uskyldige og ikke riktig vet hva vi skal tro. Medvirkende: Kine Hellebust og Stine Kjelland-Mørdre. Instruktør: Lennart Lidstrøm. Ved Bitte Monn-Iversen.

 • Æres den som æres bør

  Et møte med kjente og ukjente nordmenn, i munterhet og alvor. Programleder er Knut Bjørnsen.

 • Ingerid Vardund - Hennes show

  Hun har spilt utallige roller, komiske så vel som seriøse, i en imponerende teaterkarriere. I tillegg til hennes prestasjoner på Nationaltheatret, har hun sunget i musikaler, og vært på revy-scenen. I dette programmet får vi oppleve hennes allsidighet i viser, sketsjer og samtaler med kollegene, Henki Kolstad, Linn Stokke, Kim Haugen, Knut M. Hansson, Knut Risan, og ikke minst, Per Aabel. Ved Robert Williams.

 • Litt av et liv

  Norsk underholdningsserie. Med skjult kamera inviterer Nadia Hasnaoui åtte spennende og anerkjente personer til studio. Felles for dem alle er at de har litt av et liv! Det blir overraskende taler, rørende møter og morsomme tilbakeblikk.

 • Gla'sommer

  Underholdningsserie

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 16. mars 2023 kl. 00:00
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1989
Lengde: 43 min
Originaltittel: Jenter
Forrige sending: NRK1 · lørdag 2. desember 1989 kl. 00:00
Første gang sendt: NRK1 · lørdag 2. desember 1989 kl. 00:00