Hopp til hovedinnhold

Helt Nils

10.03.1990 · Tillatt for alle · 54 min
Nils Vogt med venner: Lars Andreas Larssen, Minken Fosheim, Kari-Ann Grønsund, Svein Tindberg, Guri Schanke, Tres Amigos med Jonas Fjeld. Koreografi: Wayne McKnight. Regi: Robert Williams.

Se også

 • Aud go'hjerta!

  "Modern" til Fleksnes var bare én av mange praktfulle kvinneskikkelser Aud Schønemann skapte på film, teater og fjernsyn. I dette minneprogrammet forteller venner og kolleger om henne, og vi ser et utall glimt fra en enestående karriere.

 • 17. mai!

  En komedie fra Oslo Nye Teater.

 • Gass og stearinlys

  Et gammelt ektepar prøver å håndtere en vanskelig økonomisk situasjon. De ringer politiet og påstår at de er blitt tatt som gisler. En teaterforestilling med humor og tragedie.

 • Det er min vår i høst

  Komedie

 • Chez toi

  No. humorserie på seks episoder. Den franske kokken Jean-Claude la Bas fra Ivar Dyrhaugs underholdningsprogram "Rett hjem" er blitt hovmester på en restaurant på Grünerløkka i Oslo. Han er fortsatt vimsete, forvirret, snakker gebrokkent fransk-norsk, og sørger stadig for forviklinger. Alt som kan gå galt, går galt. Serien er skrevet av Morten Thomte og Terje Strømdahl. Musikk står Håkon Berge for.

 • Munnkurven

  Munter ordlek med fleip og viltre fakter.

 • Fest for Arve

  Arve Opsahl runder de 70 og blir feiret av kolleger og venner på Chat Noirs scene. Programleder: Totto Osvold. Regi: Robert Williams.

 • Napp igjen

  En sommerrevy fra Centralteatret i Oslo av Nissa Nyberget og Asbjørn Håmo. Blant andre medvirker Øystein Bache, Rune Gokstad, Sven Nordin, Stine Kjelland-Mørdre, Anne Danielsen og Petter Næss. Fjernsynsregi: Eli Ryg og Helge Lyngstad.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 7. juli 2015 kl. 05:55
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1990
Lengde: 54 min
Originaltittel: Helt Nils
Forrige sending: NRK1 · lørdag 10. mars 1990 kl. 00:00
Første gang sendt: NRK1 · lørdag 10. mars 1990 kl. 00:00