Hopp til hovedinnhold

Tøff? - kanskje - men på cella gråter jeg

06.02.1981 · Tillatt for alle · 39 min
Fra Ila Landsfengsel og sikringsanstalt i Bærum.

Se også

 • Et bilde av natten

  En nattevakt med politipatrulje F 31 ved Grønland politistasjon i Oslo.

 • Politi og røver - Tonny (18) døde

  Var det et hendelig uhell at Tonny Askevold mistet livet i fjor vår, eller kom det av et livsfarlig politigrep? Hva blir det undervist i på Politiskolen, og hva skjer mellom ungdom og politi ute i gatene?

 • Når kildene får betalt

  Norsk dokumentar. Vi retter søkelyset mot metodebruk i norske medier. Hva skjer når vi betaler kildene våre og når mennesker i en dramatisk livssituasjon tilbys store pengebeløp for historiene sine?

 • Norsk fengselsvesen

  I følge loven skal et fengselsopphold fullbyrdes uten at innsatte tar skade av oppholdet. Hva venter på den andre siden av de skremmende porter og murer?

 • Brakkefolket

  Serie om livet til polske arbeidere som bor i en brakkeby i Oslo. Gjennom en vinter og en vår følger vi dem gjennom opp- og nedturer i livet.

 • Berre ein polakk

  Natt til 9. november 2008 brann eit hus ned på Gulskogen i Drammen. Sju menneske mista livet. Korleis kan det ha seg at ingen er stilt til ansvar for den verste dødsbrannen i Norge sidan 80-talet? Ville utfallet ha vore annleis om dei som døydde var norske, og ikkje polske gjestearbeidarar?

 • Svensk, søt og villig

  Norsk dokumentar. Hver fjerde ungdom i industribyen Söderhamn er nå uten arbeid. Etter at Eriksson fabrikker la ned virksomheten, har folk begynt å kalle hjemstedet sitt for "Døderhamn". Kommunen og Nordisk Råd sponser reise og opphold for ungdommer som er villige til å søke jobber i Norge, vi følger jobbreisen for sju av dem. De svenske ungdommene har hørt at nordmenn er bortskjemte og ganske late, og at arbeidsgivere foretrekker svenskene. Men de skal snart oppleve at heller ikke det norske arbeidsmarkedet er åpent for alle som vil ha jobb.

 • Alkohol (1979)

  Om alkohol som problem.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 8. juli 2016 kl. 05:55
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1980
Lengde: 39 min
Originaltittel: Tøff? - kanskje - men på cella gråter jeg
Forrige sending: NRK1 · fredag 6. februar 1981 kl. 00:00
Første gang sendt: NRK1 · fredag 6. februar 1981 kl. 00:00