Hopp til hovedinnhold

Foredling og salg av kjøttvarer

04.10.1976 · Tillatt for alle · 22 min
Norges Kjøtt- og Fleskesentral - en samvirkeorganisasjon i landbruket.

Se også

  • Brennpunkt: Instukids

    De kom for å få hjelp, men ble rusavhengige. Barn og unge forteller om kort vei til piller og sprøyter på norske barnevernsinstitusjoner.

  • Gigantene

    De har dårlig kondis og er redde for ballen, men Norges nye landslag vil likevel til VM. Med Ole Martin Årst som trener, sikter de mot toppen.

  • Brennpunkt

    Sauen var et ålreit dyr

  • Sønner av Norden

    De er kritiske til innvandring og vil holde Norden «hvitt». Nordiske nasjonalister sier de vil kjempe for å forsvare sine verdier – om så med vold.

  • Draumen om eit småbruk

    Stadig fleire drøymer om eit liv på landet, med mindre stress og meir harmoni. Ida og Sverre realiserer draumen.

  • Sjølberging

    Synspunkter på matvarekrise og norsk jordbruksproduksjon.

  • 113

    Hva skjer når du ringer 113? Vi følger apparatet som settes i gang og menneskene som tar vare på oss når vi har vår verste dag. Norsk dokumentarserie.

  • Gåten Orderud

    Hvem avfyrte egentlig de dødelige skuddene på Orderud Gård? Et nytt blikk på en av norgeshistoriens mest omtalte drapsgåter. Norsk dokumentarserie.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 6. januar 2023 kl. 00:00
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1976
Lengde: 22 min
Originaltittel: Foredling og salg av kjøttvarer
Forrige sending: NRK1 · mandag 4. oktober 1976 kl. 00:00
Første gang sendt: NRK1 · mandag 4. oktober 1976 kl. 00:00