Hopp til hovedinnhold

Foredling og salg av kjøttvarer

04.10.1976 · Tillatt for alle · 22 min
Norges Kjøtt- og Fleskesentral - en samvirkeorganisasjon i landbruket.

Se også

  • Grenselandet

    De såkalte pionerene søkte lykken i vest. Men landet de tok var ikke deres eget. Fengslende om den brutale begynnelsen på USAs blodige historie.

  • Draumen om eit småbruk

    Stadig fleire drøymer om eit liv på landet, med mindre stress og meir harmoni. Ida og Sverre realiserer draumen.

  • Sjølberging

    Synspunkter på matvarekrise og norsk jordbruksproduksjon.

  • På vikingtokt til Amerika

    Moderne eventyrere på historisk seilas – bli med på reisa når et team bygger det største vikingskipet i nyere tid for å seile over Atlanterhavet.

  • Oppdrag Europa

    Mikkel og Herman løser oppdrag i noen av Europas minst besøkte land. På veien deltar de i en såpeopera, takler en spyttende lama og møter baby-Hitler!

  • Studio Nord

    Studio Nord - reinkjøtt, for hvem?

  • Brennpunkt: Den sorte svane

    En jurist med bånd til underverdenen blir muldvarp for en gruppe journalister. Med skjult kamera avslører hun en verden av hvitvask og vold.

  • Ei øy – i ei anna tid

    Erling var politi på Askøy. Han var òg filmfotograf, og i tre tiår tok han vare på minne om verda som ho var då, fylte med kjærleik til øy og folk.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 6. januar 2023 kl. 00:00
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1976
Lengde: 22 min
Originaltittel: Foredling og salg av kjøttvarer
Forrige sending: NRK1 · mandag 4. oktober 1976 kl. 00:00
Første gang sendt: NRK1 · mandag 4. oktober 1976 kl. 00:00