Hopp til hovedinnhold

Graffiti

03.06.1988 · Tillatt for alle · 38 min
Helge Jordal er hovedaktør i denne kabareten fra Bergen med tekster av Baste Grøhn, Carmen de La Nuez og Helge Jordal selv. Mange tekster har anonyme forfattere, de er hentet fra "veggen". Veggdiktningen er ikke alltid stueren, humoren kan være både svart og saftig. Musikken er av Knut Skodvin. Kabareten har vært vist i to sceneutgaver og fjernsynsutgaven bygger på dem. Tilrettelagt for fjernsyn av Ole-Bjørn Kringstad og Terje Dale.

Se også

 • Viser og vers i vestavind

  Musikkprogram fra vise- og lyrikkfestivalen i Haugesund i 1972.

 • Trubadurer ved gamle murer

  Unge visevenner på Akershus Slott. Med Tone Danielsen, Young Norwegians: Bjørn Morisse, Lillebjørn Nilsen og Kari Svendsen, John Arne Corell. Programleder Arve Mørk.

 • Hva er det de vil?

  Utdrag fra en kabaret av og med Odd Børretzen og Alf Cranner og musikerne Egil Kapstad, Ole Jacob Hansen, Per Løberg og Bjørn Johansen.

 • Første lille spillemann

  Lillebjørn Nilsen med små og store venner synger gamle og tradisjonelle norske viser. Med seg har han Steinar Ofsdal på fløyter og Carl Morten Iversen på bass.

 • Ballader

  Erik Bye og Odd Børretzen tar for seg sanger og ballader om mange emner med et humoristisk blikk. Produsent: Sverre Christophersen.

 • Musikk! Musikk!

  Musikkprogram

 • Ballade

  Vise- og kabarettkvartett med et repertoar med utrolig spennvidde.

 • Lørdagslåt

  Norsk musikkprogram. Lørdagslåt - for åpne ører. Musikalsk gjestebud med artister og publikum på restaurant Zhivago i Oslo. Jahn Teigen og gruppen Allison. Den engelske visesangeren Julie Felix - født i Santa Barbara, California. Gammeldansensemblet Sven Nyhus Kvartett. Inger Lise Rypdal / Popol Ace. Og kåseri i stereo ved Odd Børretzen og Kjell Syvertsen. Programleder: Ola Neegaard. Producer: Leonard Eek.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 27. juli 2015 kl. 05:55
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1988
Lengde: 38 min
Originaltittel: Graffiti