Hopp til hovedinnhold

Væråret 2016

22.12.2016 · Tillatt for alle · 44 min
Tre generasjoner Gislefoss pynter sitt helt spesielle juletre. Gjenopplev isende kulde, rekordvarme, storm, solskinn og pøsregn sammen med hele Norges værfamilie.

Se også

 • Verdens Rikeste Land - i praksis!

  Niklas og Tuva fra P3 reiser rundt på ulike arbeidsplasser for å finne ut hvordan Norge driftes i valgåret 2017.

 • Rygge: Kansellert

  Lørdag 29. oktober gikk siste fly fra Moss Lufthavn Rygge og flere hundre mennesker mistet arbeidsplassen sin. Bakgrunnen for nedleggelsen er innføringa av flypassasjeravgiften, og at Ryanair derfor flyttet baseflyene fra Rygge. NRK har fulgt de ansatte de siste ukene frem til stengingen, gjennom jobbsøking, opp- og nedturer og helt til den siste kvelden med gjengen.

 • Saltstraumen minutt for minutt

  12 timer fra verdens sterkeste tidevannstrøm. Se den fantastiske naturen og livet i og ved fenomenet Saltstraumen. En hel tidevannssyklus - direkte!

 • Kampen for Andøya

  Andøya flystasjon markerer 23.-25. juni sitt 60-års jubileum med et flyshow og festmiddag. Men feiringen har en bismak. Stortinget har vedtatt at den militære flystasjonen som huser Norges maritime overvåkningsfly skal legges ned om få år. Folket som bor på Andøya har protestert høylytt mot et vedtak de mener er uklokt og dypt urimelig etter det de har ofret for storsamfunnet.

 • FBI redder høna

  Før spiste vi høne til middag, nå blir de til betong. Tonnevis av grønnsaker blir også kastet, fordi de har feil form eller størrelse og geitekillinger blir til minkfôr. Dette er en serie om det skjulte matsvinnet i Norge. Programleder Marit Evertsen Grimstad skal redde et helt hønsehus fra å bli søppel, hun inviterer derfor bransje og matkjeder med på en dugnad, for å få hønene slaktet og ut i butikken som mat.

 • Nomino

  Alle har eit namn og alle stader heiter noko. Men kva er eit namn? Kvifor har me namn? Og kvar kjem de ifrå? Norsk underhaldningsserie.

 • Paddefeiring i Austefjord

  I Austefjord på Sunnmøre drøymer dei om eige paddesenter. Bygda har nemleg den største paddekolonien i Skandinavia og kvar vår når snøen smeltar og sola stikk fram, byrjar paddene vandringa frå fjellet til vatnet for å bli fleire. Paddene har blitt turistattraksjon i bygda og NRK Møre og Romsdal la ettermiddagssendinga i NRK P1 til Austefjord tidleg i mai, for å feire paddene saman med bygdefolket.

 • Sommertoget minutt for minutt

  Sommertogets ferd gjennom Norge

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 21. desember 2016 kl. 23:55
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2016
Lengde: 44 min
Forrige sending: NRK2 · lørdag 31. desember 2016 kl. 08:15
Første gang sendt: NRK1 · torsdag 22. desember 2016 kl. 20:00