Hopp til hovedinnhold

Julemorgen fra Ringsaker kirke

24.12.2016 · Tillatt for alle · 1 t
"Fra mørket til lyset" er tema for konserten som arrangeres for 32. gang i denne middalderkirken i Hedmark. Med mezzosopran Anna Sundström Otervik, koret Cantarelle, Mannskoret Næren, strykere og blåsere. Organist Roger Andreassen. Direkte i samsending med NRK P2.

Se også

 • Signingsjubileum 2016 Trondheim

 • Sommertoget minutt for minutt

  Sommertogets ferd gjennom Norge

 • Festkonsert for Arve Tellefsen

  I dag fyller hele Norges Arve Tellefsen 80 år. Venner og kolleger hyller ham med en festkonsert i Universitetets Aula i Oslo. Blant de musikalske gjestene, som alle var en overraskelse for Arve, finner vi Frans Helmerson, Håvard Gimse, Sonoko Miriam Welde, Knut Buen, Aksel Rykkvin, Lise Fjeldstad, Live Maria Roggen og Atle Sponberg. Alt presentert i den fineste innpakning man kan tenke seg - hele landets Kringkastingsorkester ledet av Bjarte Engeset. Konferansier er Arild Erikstad.

 • Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse - TV

  Klassisk musikk, konkurranse

 • Skibladners seilas minutt for minutt

  En langsom reise med Skibladner, Mjøsas hvite svane.

 • Hele Norge i Operaen

  NRK skal være tilstede i Operaen fra morgen til kveld. Vi inviterer hele Norge inn bak dørene og ser hva som skjer i dette mangfoldige huset - minutt for minutt - og følger forberedelsene til kveldens operaforestilling. Fra kl 18 inviterer vi ulike gjester til talkshow i foajeen - og oppsummerer historien om Operaen i Bjørvika - og ser på hva som har skjedd de 10 årene siden åpningen. Dagen avsluttes med direkte overføring av verdens mest spilte opera: Verdis "la traviata". Publikum i salen er kun folk som aldri har vært i Operaen før.

 • Sankthans-stemning fra Stavern

  Vi besøker sommerbyen Stavern i Vestfold på selveste sankthansaften. Det blir sommerstemning, båtliv og sjøredning, Formel 1 på vannet, sankthansbål og artister på scenen er Hans-Erik Dyvik Husby, Jenny Jensen, Arve Tellefsen, Anita Hegerland, Lars Martin Myhre og Louis Jacoby.

 • Kongeparet 80 år

  Vi feirer kongeparets 80- årsjubileum.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 24. desember 2016 kl. 08:00
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2016
Lengde: 1 t
Forrige sending: NRK1 · søndag 25. desember 2016 kl. 04:15
Første gang sendt: NRK1 · lørdag 24. desember 2016 kl. 08:00