Hopp til hovedinnhold

Julemorgen fra Ringsaker kirke

24.12.2016 · Tillatt for alle · 1 t
"Fra mørket til lyset" er tema for konserten som arrangeres for 32. gang i denne middalderkirken i Hedmark. Med mezzosopran Anna Sundström Otervik, koret Cantarelle, Mannskoret Næren, strykere og blåsere. Organist Roger Andreassen. Direkte i samsending med NRK P2.

Se også

 • Sommertoget minutt for minutt

  Sommertogets ferd gjennom Norge

 • Festkonsert for Arve Tellefsen

  I dag fyller hele Norges Arve Tellefsen 80 år. Venner og kolleger hyller ham med en festkonsert i Universitetets Aula i Oslo. Blant de musikalske gjestene, som alle var en overraskelse for Arve, finner vi Frans Helmerson, Håvard Gimse, Sonoko Miriam Welde, Knut Buen, Aksel Rykkvin, Lise Fjeldstad, Live Maria Roggen og Atle Sponberg. Alt presentert i den fineste innpakning man kan tenke seg - hele landets Kringkastingsorkester ledet av Bjarte Engeset. Konferansier er Arild Erikstad.

 • Skibladners seilas minutt for minutt

  En langsom reise med Skibladner, Mjøsas hvite svane.

 • Signingsjubileum 2016 Trondheim

 • Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse - TV

  Klassisk musikk, konkurranse

 • Sankthans-stemning fra Stavern

  Vi besøker sommerbyen Stavern i Vestfold på selveste sankthansaften. Det blir sommerstemning, båtliv og sjøredning, Formel 1 på vannet, sankthansbål og artister på scenen er Hans-Erik Dyvik Husby, Jenny Jensen, Arve Tellefsen, Anita Hegerland, Lars Martin Myhre og Louis Jacoby.

 • Sølvguttene bak matrosdressene

  I år feirer Sølvguttene 75 år! I denne dokumentaren blir vi bedre kjent både med Sølvguttenes innholdsrike historie, og dirigenten som har overtatt stafettpinnen og fører den musikalske arven videre. Programleder er Margrethe Røed.

 • Reformasjonsgudstjeneste i Nidarosdomen

  31. oktober 1517 presenterte Martin Luther sine 95 teser mot avlatshandel, og startet med dette den lutherske reformasjonen. I dag, på femhundreårsdagen, inviterer Nidarosdomen til stor økumenisk jubileumsgudstjeneste. HM Kong Harald og kronprinsparet vil være til stede. Gudstjenesten sendes direkte.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 24. desember 2016 kl. 08:00
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2016
Lengde: 1 t
Forrige sending: NRK1 · søndag 25. desember 2016 kl. 04:15
Første gang sendt: NRK1 · lørdag 24. desember 2016 kl. 08:00