Innstillinger

Prøv NRKs nye avspiller for video på NRK TV

Virker kun på innhold i opptak. Direktesendinger gir den gamle avspilleren. Mer om beta-avspilleren

Gammel avspiller

Denne brukes på tv.nrk.no, nrk.no og tv.nrksuper.no hvis beta-avspilleren ikke er valgt.

Denne brukes nå kun på nrk.no og tv.nrksuper.no siden beta-avspilleren er valgt for tv.nrk.no.

Maks bitrate på programmer i opptak

Bitraten er kvaliteten på videoen. Desto høyere tall du valger, desto bedre kvalitet. Det er ikke gitt at din dings er i stand til å vise frem den høyeste kvaliteten. Og dersom du har en treg eller ustabil forbindelse må du klare deg med lavere kvalitet. Du kan ikke stille på kvaliteten på direktesendinger.

Innstillingene er lagret
Velg standardinnstillinger for denne dingsen

Veiviser

Er du helt rådvill? Da har vi laget denne veiviseren for de forskjellige dingsene til deg.

TV

TV

Hva som er det riktige valget for din datamaskin er helt avhengig av hvilken nettleser du bruker. Flashspilleren skal fungere på de aller, aller fleste, men det krever at du har Adobe-pluginen installert i nettleseren.

PC

PC

Hva som er det riktige valget for din PC er helt avhengig av hvilken nettleser du bruker. Flashspilleren skal fungere på de aller, aller fleste, men det krever at du har Adobe-pluginen installert i nettleseren.

Nettbrett

Nettbrett

Spilleren skal i utgangspunktet kunne spille på alle kjente nettbrett. Har du allikevel problemer kan du prøve annen avspillertype. Se øverst på siden.

Hvis du har et Android nettbrett som du har problemer med, kan du også forsøke laste ned vår særskilte Android-spiller. Den finner du som sistvalget for avspillertype øverst på siden her.

Mobil

Mobil

De fleste smarttelefoner støtter ikke HTML-avspilling enda. Derfor er det størst sannsynlighet for at din telefon må bruke Flash-spilleren. Dersom ingen av de fungerer, kan det siste valget være løsningen din. Da vil du få en link til innholdet som åpnes i en annen avspillings-app som du har på telefonen din.