Hopp til hovedinnhold

Kinas mat

09.11.2012 · Tillatt for alle · 28 min
Svensk matserie. Hva er særegent med den kinesiske maten? Vi kjenner til te, nudler og and, men hvordan behandles råvarene? I hvert program tar Fredrik og Per Anders for seg en ingrediens: tofu, chili, orm, eddik, and, fisk, nudler og ingefær. Over grytene prater de med mennesker om gleder og sorger, og gir oss et mer detaljert bilde av dagens Kina. Det er vanlig å tilberede soyaproduktet tofu både hjemme og på restauranter. Nå er vi i tofubyen Shiping i Sør-Kina. (1:8)

Se også

  • Norges tøffeste

    Hva betyr det å være tøff? Jørgine setter ti unge mennesker på prøve, fysisk og psykisk. De har kun hverandre å støtte seg på.

  • Team Bachstad

    Øystein Bache og Rune Gokstad krysser ulike land i middels egnede doninger. Norsk humor-reiseserie.

  • Refleks - Kjøkken

    Mat med farge og smak

  • Cammo

    Cammo og Kamilla har suksess som influensere med konseptet «Downs is the new black», men når faren til Cammo plutselig tar kontakt, endrer alt seg.

  • Bakemesterskapet UK

    Originalen, og kanskje den mest prestisjetunge av alle. Tolv hobbybakere kjemper om tittelen under Prue Leith og Paul Hollywoods kritiske blikk.

  • Førkveld

    5. mars 2012

  • Side om side

    Granli er nabolaget der alt kan skje. Og det gjør det. Norsk humorserie.

  • Søren Vesters hage

    Bli med inn i designeren Søren Vesters kreative univers. På en gammel jysk prestegård virkeliggjør han sine visjoner for den ultimate drømmehagen.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra:
Tilgjengelig til:
Tilgjengelig i: Norge
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2011
Lengde: 28 min
Originaltittel: Kinas mat
Forrige sending: NRK1 · tirsdag 18. oktober 2016 kl. 09:10
Første gang sendt: NRK2 · fredag 9. november 2012 kl. 20:30