-
Pinnekjøtt og klingOm lefsebaking, pinnekjøtt, sviskesuppe og fyll til lefsene (smyrje) - typisk mat for distriktet rundt og på Voss.31 min
-
Matglad gjest - Elisabeth Schweigaard SelmerElisabeth Schweigaard Selmer viser oss hva hun liker å lage på kjøkkenet.31 min
-
"Blainnabaill" og lefserMarny Schnell lager mat på kjøkkenet sitt, i samtale med Ingrid Espelid Hovig.31 min
-
Godt med kålIngrid Espelid Hovig lager retter med kål.24 min
-
Konservering av fruktIngrid Espelid Hovig viser konservering av frukt.29 min
-
Matglad gjest - Jon SletbakJon Sletbak, programsekretær og matkunstner, og Ingrid Espelid Hovig, programleder, lager mat sammen.32 min
-
Rett kniv til rett brukGode råd om riktig kniv til riktig bruk. Ved Ingrid Espelid Hovig og Are Fiva.15 min
-
Hendige hjelpemiddelGode råd om hendige hjelpemidler på kjøkkenet. Ved Ingrid Espelid Hovig og Are Fiva.14 min
-
Brune sausarGode råd om tilberedning av brune sauser og forslag til enkle sammensetninger av retter. Ved Ingrid Espelid Hovig og Are Fiva.17 min
-
Lyse sausarGode råd om tilberedning av lyse sauser. Ved Ingrid Espelid Hovig og Are Fiva.15 min
-
Om den meget nyttige jordfrukt - potatosOm potetens fortreffelighet. Ingrid Espelid Hovig og Kaare Norum lager mat og samtaler om litt historikk og om potetens bruksmåter og næringsinnhold.28 min