Hopp til hovedinnhold

Ribba - grad for grad

24.12.2016 · Tillatt for alle · 7 t 3 min
Ribbespesialist Øyvind Hjelle langtidssteker juleribba i syv timer, grad for grad, minutt for minutt.

Se også

  • Kan du se TV i HDR?

    Spill av programmet og se om ditt TV-oppsett støtter HDR eller ikke. Hvis det gjør det, vil du automatisk se NRKs innhold med høyere bildekvalitet hvis det er tilgjengelig. Hvis du har en ekstern enhet tilkoblet en TV-skjerm, må du forsikre deg om at skjermen også støtter HDR. For å lære mer, skann QR-koden i videoen med et mobilkamera eller gå til nrk.no/HDR.

  • Smilehullet

    Humoristiske perler fra Underholdningsavdelingen.

  • Dagens grønsak

    Rocka rotfrukter og vegetabilske delikatesser står på menyen når kokkekompisane Knoll og Abi tryller fram tre rettar av ei grønsak.

  • P3morgens Tre nøtter til Askepott

    Nydelige kostymer, overraskende roller og hesteridning i P3morgens egen tolkning av Tre nøtter til Askepott.

  • Trim for eldre

    Bedre og bedre dag for dag! Bli med!

  • Fjernsynskjøkkenet

    Sørlandssommer med makrell og rabarbra

  • Klokken minutt for minutt

    24 timer. 1440 minutter. 86400 sekunder. Sprøtt? Så absolutt. Bli med når NRK feirer at sakte-TV fyller 10 år med å bygge klokken fra midnatt til midnatt.

  • TV-aksjonen

    Bli med på verdens største innsamlingsaksjon til et godt og viktig formål.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 24. desember 2016 kl. 09:56
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 2016
Lengde: 7 t 3 min
Forrige sending: NRK2 · fredag 24. desember 2021 kl. 09:55
Første gang sendt: NRK2 · lørdag 24. desember 2016 kl. 09:55