Midt i julestria
Se også
-
Smakebiten
Matprogram
-
Nå går vi kjøkkenveien
Kan et kjøleskap fortelle mer om en person enn ti portrettintervjuer? Mesterkokken Hans Robert Bruun og Toppen Bech "bryter" seg uventet inn i kjente menneskers liv og private kjøleskap.
-
Norge nå
Innhold som setter dagsorden der folk er.
-
Refleks - Kjøkken
Matprogram
-
Øv haanden - styrk aanden
Husmorskolene i Norge 100 år. I anledning jubileet tar vi turen til Lier Husmorskole i Buskerud og Rosenvilde Husmorskole i Bærum. Husmorskolenes målsetting er å gi fagutdanning for vordende husmødre, men samtidig være grunnskole for en rekke yrker innen husstellsektoren og den sosiale sektor. Ved Ingrid Espelid Hovig og Nina Valle.
-
Oljeriket
-
Takk for maten, Ingrid!
Kokker, venner, kolleger og artister hyller fjernsynskjøkken-veteran Ingrid Espelid Hovig i forbindelse med hennes 70-årsdag og pensjonering fra NRK. Programledere er Gunvor Hals og Vidar Lønn-Arnesen.
-
Antikviteter og snurrepiperier
Program om samleobjekter, antikviteter, gamle matretter og viser fra farne tider.