Hopp til hovedinnhold

Midt i julestria

16.12.1992 · Tillatt for alle · 55 min
Vi gir tips om julemat og julepynt, mens vi henter fram myter og sagn om jul og julefeiring. Programmet er ved Veslemøy Kjendsli og Ingrid Espelid Hovig.

Se også

  • Smakebiten

    Matprogram

  • Nå går vi kjøkkenveien

    Kan et kjøleskap fortelle mer om en person enn ti portrettintervjuer? Mesterkokken Hans Robert Bruun og Toppen Bech "bryter" seg uventet inn i kjente menneskers liv og private kjøleskap.

  • Norge nå

    Innhold som setter dagsorden der folk er.

  • Refleks - Kjøkken

    Matprogram

  • Øv haanden - styrk aanden

    Husmorskolene i Norge 100 år. I anledning jubileet tar vi turen til Lier Husmorskole i Buskerud og Rosenvilde Husmorskole i Bærum. Husmorskolenes målsetting er å gi fagutdanning for vordende husmødre, men samtidig være grunnskole for en rekke yrker innen husstellsektoren og den sosiale sektor. Ved Ingrid Espelid Hovig og Nina Valle.

  • Oljeriket

  • Takk for maten, Ingrid!

    Kokker, venner, kolleger og artister hyller fjernsynskjøkken-veteran Ingrid Espelid Hovig i forbindelse med hennes 70-årsdag og pensjonering fra NRK. Programledere er Gunvor Hals og Vidar Lønn-Arnesen.

  • Antikviteter og snurrepiperier

    Program om samleobjekter, antikviteter, gamle matretter og viser fra farne tider.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 1. desember 2022 kl. 00:00
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1992
Lengde: 55 min
Originaltittel: Midt i julestria
Forrige sending: NRK1 · onsdag 16. desember 1992 kl. 00:00
Første gang sendt: NRK1 · onsdag 16. desember 1992 kl. 00:00