Hopp til hovedinnhold

Foredling og salg av kjøttvarer

04.10.1976 · Tillatt for alle · 22 min
Norges Kjøtt- og Fleskesentral - en samvirkeorganisasjon i landbruket.

Se også

  • Red Eye

    Når flyet til Beijing lettar, lever alle dei 237 passasjerane. Men det er ein mordar på jobb blant dei. Kor mange må døy før natta er omme?

  • Brennpunkt: Den sorte svane

    En jurist med bånd til underverdenen blir muldvarp for en gruppe journalister. Med skjult kamera avslører hun en verden av hvitvask og vold.

  • Brennpunkt

    Sauen var et ålreit dyr

  • Stacey Dooley overnatter

    Prostituerte, polygamister og en pappa på deling – Stacey drar på helgebesøk til folk med et liv litt utenom det vanlige.

  • Ekskona

    Tasha har alt: ein vakker heim, draumemannen og ei nydeleg dotter. Livet kunne vore perfekt – om det berre ikkje var for Jacks giftige ekskone, Jen.

  • Sjølberging

    Synspunkter på matvarekrise og norsk jordbruksproduksjon.

  • Mirakelet i Gullspång

    Det mest spinnville du har sett på lenge. To norske søstre kjøper leilighet i Sverige. Møtet med selgeren snur opp ned på livet deres – gang på gang.

  • Cowboyen og kongen

    Arvid Mæland blir hyllet i bygda. Konsertene er utsolgt og konfettien regner. Men i kulissene er det mange som er usikre på om dette kan vare.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra: 6. januar 2023 kl. 00:00
Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig
Tilgjengelig i: Verden
Aldersgrense: Tillatt for alle
Produksjonsår: 1976
Lengde: 22 min
Originaltittel: Foredling og salg av kjøttvarer
Forrige sending: NRK1 · mandag 4. oktober 1976 kl. 00:00
Første gang sendt: NRK1 · mandag 4. oktober 1976 kl. 00:00